Arkiv

Billigere å kjøpe motorsykkel på avbetaling.

CEF reduserer renten for motorsykkel finansiering.

Caixa Economica Federal (Den Brasilianske Finansieringsbanken)  annonsert i går en reduksjon av renten på finansiering  for motorsykler. Den laveste satsen er redusert fra 1,25% til 0,75% per måned, og maksimalt til 1,51% per måned, avhengig av nivået og kundens forhold til banken.

Maksimal periode for produkt finansiering er 36 måneder, for motorsykler opp til 150 ccm. og 48 måneder fra 250ccm motor kapasitet. Ifølge banken er initiativet en del av det forretningsmessige initiativet fra  Banco Panamericano for å øke denne algstallene for denne delen av markedet.

I April, har to banker allerede nådd 10% av utlån i dette segmentet, og balansen av felles porteføljen representerer 6,3% av markedsandelen. De rapporterte å ha som mål å oppnå minst 10% av dette markedet frem til 2014.

Dette tiltaket føyer seg pent inn i rekken av tiltak fra bank/federalt hold for å stimulere kjøpe interessen fra forbrukerene, på linje med tildligere perioder av reduksjoner i moms (IPI) på byggevarer, hvitevarer og biler.

Kjøpelysten på det innenlandske markedet viser en fallende tendens og dette lover ikke bra for arbeidsplassene i Brasil.