Arkiv

Mye regn lager problemer i gatene i visse bydeler av Natal.

Natalenserene våknet til lyden av plaskende vann på lørdag morgen. Regnet holdt på gjennom hele natten og den urolige nedbøren sluttet ikke før tidlig på morgenkvisten. Problemene var synlige i flere bydeler, som f.eks. Capim Macio hvor man riktignok hadde fått asfalt i gatene de siste årene, men mye overvann fremdeles skaper problemer for trafikken og villa-eierne, men man slipper i det minste all sølen som dannet seg der tidligere. Ifølge forsknings firmaet agorpecuária Rio Grande do Norte (Emparn), falt det fra i går til i dag 85 mm regn i hovedstaden. En annen kritisk punkt var i Avenida da Integração, der fotgjengere hadde vanskeligheter med å spassere på enkelte steder av veien. På veien BR-406 ved  Amarante i São Gonçalo, ble et stort hull i veibanen observert på strekningen fra Ceará-Mirim til Natal. Steder inkluderte en av tilgang til Barretão Stadion i Ceará-Mirim, hvor fansen fikk problemer med å gå frem til den siste kampen i Championship-Brasil mellom-Amerika og Brasil Mossoró og som krevet en stor forsiktighet i gatene her pga alt vannet som strømmet ned.

Men uansett – vannproblemer er ingenting sammenlignet med tørke-problemer?

119955