Arkiv

Hva var det vi sa???

Så er rabalderet om de nye buss prisene i gang for alvor. Flere kritikere har hoppet opp på barrikadene, etter at de har fin-lest papirene og begrunnelsene som ligger til grunn for den nye billettprisen på bussen – akkurat som vi sa. De påstår at denne økningen av billettprisen har foregått på feil grunnlag og at både myndigheter og selskapene må sette seg ned på nytt og diskutere termer og forutsetninger for økningen av prisen fra R 2,20 > R 2,40 og i mens er prisene satt tilbake til den gamle på R 2,20.

Så mens myndighetene nå ennu en gang må ut på en ørkenvandring når det gjelder lovligheten av prisøkningen, så er buss selskapene kommet sammen for å drøfte en snarlig streik, da de kan dokumentere en utgiftsøkning på over 15% som gjelder; høyere lønninger, dyrere diesel og dyrere administrasjon. Så nå kan vi like godt ende opp med at buss selskapene går til streik og vil ha full dekning for sinde økede driftskostnader og at billettprisen etterhvert vil  gå over 2,40?

Typisk Natal – ingen ting her i verden irriterer en natalenser mere enn at det koster penger å kjøre buss.

Vi må bare le – og følg med for siste ord er garantert ikke sagt i denne saken . (som vanlig)