Arkiv

Kvinne drept i Svart-Magi ritual i Natal.

Liket av kvinne, drept under svart magi ritualet er funnet i Nova Natal.

Liket av en kvinne, identifisert som Edilma Dantas de Souza, 41, ble funnet på ettermiddagen tirsdag (21) i Nova Natal i Nord-Natal.  Ifølge politi-representanten Ben-Hur Cirino, ansvarlig for etterforskningen av saken, skal døden ha skjedd under svart magi ritualer.

Ben-Hur sier at under undersøkelser, har en mistenkt John Marie blitt avhørt to ganger og politiet vet ennå ikke om han har noe med dødsfallet å gjøre. John ble midlertidig arrestert og til slutt tilstod forbrytelsen, sammen med deltakelse av to andre personer:, Gildázio da Cruz Garcia, 35 år, «Gil», Jarbas Gomes de Menezes, 32 år, kjent som «Lilico».

Arrestasjonen av de tre tiltalte var en følge av etterforskingen og om hvor forbrytelsen skjedde. Ifølge dem, hadde Sambhaji søkt John for å gjøre en jobb med svart magi og for å mane frem en person til ham og når Jarbas fant at hun var singel og hadde ingen barn, besluttet han å bruke denne i et annen ritual også.

 

I vitnesbyrd fortalte de sa at de hadde drukket offeret meget beruset, bundet hans armer og ben og deretter kvalt offeret med geitemelk blod og deretter begravde de liket i bakgården av hjemmet til John Marie. «Han hevdet han var besatt av Djevelen,» sa John i sitt vitnesbyrd.

 

Josefs legeme ble fraktet til politiet vitenskapelig og teknisk Institute ekspertise, som kunne bekreftet at offeret døde av kvelning. Ifølge representanten Ben-Hur, var naboene i nabolaget der kroppen ble funnet,  ganske sjokkert av denne typen kriminalitet. Svart Magi er meget ille sett med en katolikk sine øyne.