Arkiv

Enda en ungdom dør i trafikken i Natal.

Enda en ung mann dør som følge av en trafikkulykke på BR-101.  Amanda Duarte Jimenez, 25 år, kjørte en bil Ford modell Ka og med skilter 3375 MZJ fra Panamirim/Natal når den kolliderte med en bussholdeplass på siden av fortauet ved Neopolis, Sør for hovedstaden og døde på sykehuset tidlig morgen søndag (26). Ifølge informasjon fra polititjenestemenn på vakt på søndag morgen så ble kjøretøyet kjørt av offeret i en vanvittig stor fart på tidspunktet for ulykken.

Ting på stedet indikerer at de lange bremsesporene etter bilen viste at den unge mannen kjørte i midt- kjørefeltet og muligens mistet kontrollen, gikk opp på midtrabatten, traff et trafikkskilt og deretter knuste alle metall- strukturer og et robust stykke betong for at passasjerer som ventet på bussen skulle få ly og alt dette utstyret ble fullstendig ødelagt. I tillegg til Amanda ble ingen andre personer skadet i ulykken. Politiet visste ikke om offeret hadde tegn på drukkenskap, siden den døde omkom først på sykehuset. Eventuelle alkoholinntak vil bare  kunne bevises i forbindelse  med obduksjonen.