Arkiv

Politiet beslaglegger våpen.

Offiserer fra bataljon av opprørs-politiet (BPChoque) beslagla to våpen under en rutine patruljering holdt denne fredagen (24) i nabolaget til Guarapes, i Vest-sonen av Natal. To menn er arrestert tatt på fersken for innehav av de to uregistrerte våpene. (Revolvere)

Assecom/BPChock-Foram, beskriver de to våpnene som 0,38 caliber revolvere og også endel ammunisjon ble beslaglagt under arrestasjonen.

 

Ifølge bataljonen har denne politi etaten hyppige patruljer mot mistenkte beboerne av flere slike svarte gjeng-biler,  som denne Celtic MZB-8315, i Hellraiser samfunnet og så fant politiet også her de to skjulte våpen i bilen.

 

Gustavo Fernando da Cruz og João Paulo Silva Pereira, begge 21 år gammel, ble altså tatt på fersken med disse ulovlige våpen og de to ble sendt til politistasjonen som har spesialisert seg på våpen og ammunisjon og eksplosiver, til sjekk fordi paret også er mistenkt for å ha gjennomført flere overfall og kriminalitet i sør og vest Natal.

Straffen for å inneha uregistrert våpen i RN/Brasil, er meget streng og gir direkte fengselstraff i domstolene.