Arkiv

Turist drept etter fall fra 21-etasje i Tirol.

En turist fra Ceara døde etter et fall fra tjueførste etasje i fra den øvre hage- leiligheten, som ligger mellom Avenida Afonso Pena og Rua Ceará-Mirim i Tirol, på østsiden av Natal. Ulykken skjedde rundt 11:00 tiden søndag, 26.mai.

Ifølge informasjon av  militærpoliti, var offeret André Sampaio, 24 år og drev å  fotografere venner på terrassen til bygningen, som er topp-etasjen i bygningen. I henhold til militæret klatret den unge mannen ut på et visst punkt i bygningen for å ta bilder av venner som han arbeider sammen med innen musikk og til slutt mister han fotfestett og faller fra en høyde som er nærmere 100 meter.

 

Den unge mannen døde umiddelbart. På fortauet ved siden av hoveddøren til condominium, på Avenida Afonso Pena.. Ganske rystet, ønsket venner og slektninger av offeret ikke å snakke med pressen om ulykken. Ifølge foreløpig undersøkelse utført av det tekniske og vitenskapelige politiet Institute (Itep), hadde gutten flere stygge åpene brudd i beinet og lysken og hadde flere alvorlige frakturer og lesjoner i den indre delen av kroppen sin.
«Han døde på slutten av søndag morgen, sier foto reporteren om Andrew Salgado, 24 år. Stort talent av en ny generasjon innfor journalistikk, han var en kjær venn i redaksjonen og kjent av folket for sin intense glede og ønske om å leve». Hans tidlige avreise vil prege oss for alltid sier venner og kjente.