Arkiv

Strandutvikling programmet begynner i August.

 

Utvidelsen av strand-bredden på Ponta Negra-stranden, kunstnere, medium og sterk utbygging har fått $ 13.8 millioner gitt av departementet for turisme, med en avkastning på $ 500.000 for Natal og rådhuset. Arbeidene skal starte i August i år og har en maksimal grense periode for ferdigstillelse frem til 2014, ifølge Institutt for public works og infrastruktur (Semopi).

Praia dos Artistas stranden vil blant annet få installert standard-løsninger og ly for Brannvesenet som skal vokte de badende.  Asfalt gjenoppretting starter i neste uke her.

 

Byen presentert i går morges total-prosjektet, som inkluderer en total omorganisering av hele innføringen, bygging av sykkelstier, i tillegg til installasjon av toaletter og offentlige anlegg langs med hele strekningen. Ifølge assisterende sekretær, Tomaz Semopi Neto, så setter den føderale regjeringen kravet om at alt må være klart til  mai neste år, på grunn av World Cup. (VM-i fotball.)

 

Tomaz vil sørge for at arbeidene begynner i juli, samt at man må være ferdig med avslutnings fasen med å stenlegge langs  Ponta Negra-stranden, som er utformet for å hindre en ny nedbrytning av tidevannet. For dette arbeidet er ifølge nestleder, gitt ressurser på R $ 4 millioner og 739 tusen og R $ 1,5 millioner for gjenvinning og oppbygging av strandpromendaden på nytt. Pengene er bevliget direkte fra departementet for integrering, uten hensyn til kommunen.

Som for en utbreding og bredere strand, som er ansett som den ultimate løsningen til slitasje forårsaket av fremrykningen avl havet, byen vil fortsatt gjennomføre en studie i levedyktigheten til de nye arbeidene, slik at man sikrer kvaliteten på disse. Viseforsvarsminister i Semopi sa at den første ideen er å holde stranden på et nivå med en bredde på mer enn 15 meter på dager med ekstra høyt tidevann. «For å kunne klare dette, må man også gripe inn i omgivelsene og sørge for at studien tar hensyn til alle momenter, sa han, også eventuellt bygging av en molo i fremtiden.

Med hensyn til omorganiseringen av strandkanten av Ponta Negra er en av ideene å utvide selve strandpromenaden. For dette forutser prosjektet ferdigstillelse av tre endringer langs promenaden, mot havet. Gaten Rua Erivan França må i så fall bare kunne forandres i en retning, mens andre deler av promenaden får bredere, lengre og flere spor.

Som kjent er parkering, et av problemene med store krav langs med stranden og byen/staten må foreta en urbansk gransking med å gjennomfører en studie for å identifisere mulige områder nær kanten for dette formålet, men der er det fremdeles mye som er  udefinert. På kanten som går fra Praia dos Artistas stranden og opp til festningen, bekymrer for intervensjoner som vil kunne hindre utbyggingen av strandpromenaden. Der, i henhold til prosjektet, vil også bli bygget toaletter og hentet inn nye kiosker, samt bygget lekeplasser, treningssentre for alle aldre av de besøkende.

 

Det er 7 kilometer langs med havet, til å kunne dra nytte av prosjektet, som har som sin viktigste retningslinje for en urbanisering, eliminering av arkitektoniske barrierer og tilgjengelighet, arealbruk planlegging, endringer i urbane lommer og konsolidering av denne turist-korridoren.

 

120649