Arkiv

Billettprisen på bussen vil øke?

Billettprisen på bussen, ser ut til å få en økning på mellom 8 til 13,6% ?

Rabalderet om bussbillett prisen, er tydeligvis ikke over.
Prisene for offentlig transport av passasjerer i det metropolitiske området Natal vil bli justert. Økningen ble bekreftet i går av departementet av motorveier for staten Rio Grande do Norte (DER/RN) og trer i kraft fra neste lørdag, juni 1. I gjennomsnitt, vil prisen på billetter  øke med 8.21% i snitt, men det er tilfeller der justeringen blir på 13.63%. Forordning som autoriserer omstillingene vil bli publisert i Official Gazette avisen utgitt av staten (DOE) sammen med regnearket med de månedlige kostnadene for buss-selskapene.
Ifølge General Director of DER/RN, Demetrius Torres, er økningen tillatt etter en grundig analyse av alle regnearkene innsendt av Union av Intermunicipal passasjer transport selskaper RNS (Setrans-RN). «Siste omstillingene ble godkjent i forrige regjering. Vi analysere alle business kostnader og finner dermed ut kostnadene pr. kilometer på hver buss linje «, forklarte han.

 

Lønns omstilling i løpet av tiden siden forrige justering, økning i prisen på drivstoff, prisen på dekk og andre deler var de viktigste elementene, ifølge Torres, som påvirket denne økningen av priser. «Vi tar også hensyn til September 2005 vedtekter som regulerer Intercity linjene som er urbanisert,» la han til. Dokumentet finnes på nettstedet til DER/RN regneark er levert av Setrans/RN og vil også bli publisert i DOE.

Direktør forklarte at fritak av PIS/Cofins på bussbilletter, annonsert av Finansdepartementet, fulgte ingen offisielle regler når det ble  inkludert i et nytt utkast til ny justering, i  tillegg til regneark og analysere av denne variabelen. Billettpris økningen må fastsettes ved en nøye analyse av utgiftene til buss selskapene og er den eneste rettferdige måten som vi har til å regne ut billett prisen, sier han.

Omstilling av tariffer med Intercity poenget var i strid mellom gründere og regjeringen, siden 18 mai, når Natal bussens billettpris steg fra $ 2.20 til $ 2,40. På denne dagen idag, har selskapene som gjør transport av passasjerer mellom kommunene NMR  også omorganisert priser til R $ 2,50, med en tillatelse fra DER/RN. Retten besluttet derfor en økning av prisen.

Så lener vi oss bare rolig tilbake og venter på protestmarsjene – streike trusselene hvis buss selskapene ikke får dekket sine utgifter – og eventuelle nye fantasifulle løsninger som ikke er lovmessig forankret.

Dette er garantert ikke i siste bolken i denne soga!