Arkiv

Godt jobbet i Natal

Hotellet Best Western Majestic I Natal er kåret til det beste hotellet i kjeden i Latin-Amerika

Under den årlige konvensjonen av Best Western for Latin-Amerika, holdt sist lørdag (25), i Bogota, så vant  Hotel Majestic i Natal , drevet av  Pankaj Gosson Neto , prisen «Best av de beste for 2012». Det ble ansett som «best av alle» Hotell Best Western nettverket i Latin-Amerika.

Med bare 17 måneder av drift på baken, så «Majestic» sitt overdådig innslag i bybildet, blitt et landemerke i Ponta Negra regionen i Natal, med sin  klassiske stil, som refererer til den «old fashion» glamour og luksusen av de gamle og tradisjonelle hotellene. Internett siden Trip Advisor , valgte Majestic nylig som en av de 25 beste hotellene i hele Brasil og var der  på 11 plass i rangeringen.

Godt jobbet og fint for «ryktet» til Solskinnsbyen vår!