Arkiv

Ungdom henrettet med 5 skudd på åpen gate.

Mann skutt ned på åpen gate i Mae Luiza

Et 21-år gammel mann ble drept med fem skudd på kloss hold tidlig på kvelden søndag (2) i øst-sone av Mae Luiz i Natal. Ifølge løytnant fra første bataljon Farias, av militærpolitiet, bar offeret ingen dokumentasjon på seg, så hans ID er ikke bekreftet. Når PM ankom åstedet hadde han blitt tatt til en klinikk, men alle de stygge skuddsårene førte til døden kort etter ankomsten dit.

 

Ifølge løytnant traff skuddene hodet, nakken og ryggen til offeret. Farias sier at det ikke er kjent hvem som var ansvarlig for guttens død,fordi «stillhetens lov» er høyt respektert i dette kriminelle nabolaget, men politiet vil forsøke å hente inn bevis og informasjon hos den dreptes familie og venner,» sier han.

 

Det er mistanke at mannen som drepte var en tidligere dømt og var muligens ifra Parnamirim, før han kom til nabolaget Mae Luiza for ca to uker siden.