Arkiv

DNIT bygger opp gangveier.

Dnit gjenvinner gangveier

Jean Marie Alves informerer om gangveier for fotgjengere uten å forstyrre trafikken av folk på apostlenes hester.
Ca R $ 1,8 millioner er hvor mye statens avdeling for transport infrastruktur (Dnit) vil investere i utbedringen av fotgjenger-overganger og  gangveier langs føderale motorveien BR 101, på strekkningen mellom Natal og Parnamirim. Hva som trekker til seg oppmerksomheten til arbeidene er utstyret som var montert på arbeidsstedet, for eksempel på overgangen til Neopolis, hvor arbeiderne hos entreprenøren Grunnord Indústria e Comércio Ltda, som vant anbudet og kontrakten som ble underskrevet i April, nå arbeider uten hinder for passerende fotgjengere og man slipper å vente for å komme over.

Et team av ansatte arbeidere ønsket ikke å bli identifisert, men forklarte at utstyret er montert på skinner, slik at du kan gå over veibanen , uten å forstyrre service arbeidet.

Dnit har kontrahert oppgradering av overgangene Salgado Filho på Potilândia Avenue, Mirassol og Neopolis, bortsett fra overgangen til Emmaus og holdt seg til Parnamirim området. Regionale Superintendent av Dnit, Krishan Gaur, forklarte at utstyret som arbeidere benytter, tillater dem å arbeide uten noen deler kan løsne og falle ned på passerende biler på motorveien eller når noen fotgjenger fbenytter rampen til overgangen.

 

Krishan Gaurav sa også at nå skulle man fikse overgangen som kollapset den 14 mars i fjor, ved Everaldo Parnanimrim Avenue, på grunn av et sammenstøt av en tungtransport på vei til til São José Mipibu. Det ble gjort en analyse av hva som kunne gjenbrukes og to seksjoner vil bli gjenbrukt på ramper,» sa han.

Dette er gode nyheter for fotgjengere i området Natal og Panamirim, for enkelte steder er det med livet i hendene man krysser motorveiene og sterkt trafikkerte avenyer i hovedstaden, så når disse nye overgangene er på plass eller blitt oppgradert, så blir livet litt mindre farlig for de gående.