Arkiv

Neida, det er ikke slutt.

For dem som synes at det har blitt mindre mord og dritt i det siste, så skyldes dette bare at vi er drita lei all denne djevelskapen og grove volden i perioder og begrenser oss til å fortelle dere lite om dette.

Men her kommer dagens dose av den normale hverdagen i Natal. (sin underverden);

Mann myrdet på gata i Natal.

Sjåføren Francisco Paulino da Silva, 57, ble myrdet på gaten natt til fredag, i området  Felipe Camarão, på Rua Pedrinho Bezerra, nesten hjemme der han bodde. Ifølge gode kilder så var det disse sedvanlige to menn i mørke klær, med hjelm og sort visir på en motorsykkel som utførte drapet. De skøt fem skudd mot offeret og som blant annet ble truffet i hodet og døde på stedet.

De to mennene flyktet som vanlig på en motorsykkel og politiet har fortsatt ingen spor og dette skylde som vanlig at vitner til drapet «Plutselig husker ingen noen ting» opplyser politiet! Stillhetens lov står sterkt blant befolkningen, sier politiet til media og dette skyldes en reell fare for represalier  – «om man ser noe»!