Arkiv

Gårdsplassen hos UP (PRF) er overfyllt.

PRF`s gårdsplass har nå over 1200 kjøretøy i varetekt

Oppløsningen av National Council (Contran) som før har prosedyrer for å gjennomføre offentlig auksjon av beslaglagt biler og som beholdes av organer av nasjonale trafikken System (SNT), fyller fire år i August, men det er fortsatt en  såkalte «kirkegård stemningene»  i Natal og på innsiden av inntauings-tomta.

Magnus Nascimento opplyser at det er hauger av mellom 1.500 og 2.000 kjøretøyer, inkludert motorsykler.

Delvis på grunn av byråkrati i tid for å gjøre en auksjon eller fordi biler og motorsykler, for eksempel har en rettslig heftelse, er det vanskelig for politiet å sette kjøretøyet til auksjonering.

Formann i komiteen for regionale auksjon av føderale motorveien politiet (SRPRF), Edwin Fernandez, sa at institusjonen ikke har en lokaler eller bestemte område for oppbevaring av kjøretøy og bekreftet at i dag det store antallet av kjøretøyer som er inndratt.

Ferreira innrømmet at på grunn av det store volumet av beslaglagt biler fra PRF, «er dette et synlig miljøproblem», men la til at  Police Department (DPRF), i Brasilia, allerede studerer muligheten for en rasjonalisering, for å gi komiteer mer smidighet til denne offentlig auksjonen som vil gjelde i hele Brasil.

Han sa at minst 50% av antall biler som er beslaglagt kan gå til auksjonen og settes inn i sirkulasjon på nytt, mens andre deler kan selges som skrap.

Under slike auksjoner som er utrolig populære blant befolkningen og næringslivet, så blir ofte hundrevis av bra biler solgt for en slikk og ingenting og det er muligheter til å skaffe seg en bra bil til en billig penge.