Arkiv

Sivilforsvaret stenger deler av strandpromenaden på Ponta Negra.

Sivilforsvaret i Natal startet på fredag (14) en avstenging med beskyttende skjermer langs hele lengden av Ponta Negra strandpromenaden, pga av fare for de som oppholder seg der. Tiltaket tar sikte på å hindre risiko for fotgjengere som går langs  fortauet, siden tidligere beskyttelse som var plassert ut, ble fjernet av publikum.

Lederen av sivilforsvarsleir og forebyggende inspeksjon av den kommunale sosiale sikkerhet og forsvar (Semdes), Paulo Henrique Costa, sa at det er flere punkter lngs strandpromenaden innebærer en risiko for fotgjengere. Uoppmerksomme mennesker kan falle eller stupe ned til farlige områder. Av denne grunn, vil vi avskjerme strandpromenaden i hele dens lengde, «sa Paulo Henrique.

 

I tillegg til denne handlingen gjør kommunale vakter fra Natal (GMN) og Emergency Action gruppen av Semdes daglig runder på Boardwalk å advare befolkningen og turister for farene som er til stede.

 

Arbeidet med restaureingen går etter programmet og man ser ikke bort ifra at man kan komme til å bli ferdige med dette arbeidet før de 180 dagene somvar prosjektert for arbeidet og muligens blir ferdige på 150 dager?