Arkiv

4G tilgangen i Natal er i faresonen.

Media melder at 4 g utbyggingen er i faresonen i Natal.

Kontakt via himmelen, dagens signal teknologi og koblingene av mennesker gjennom usynlige bølger  for det menneskelige øyet, enten gjennom mobiltelefoni eller Internett-tilkobling. I Natal består det ekstern nettet for telefon antenner og overføring av data via bredbånd med opptil 296 sende-enheter. Dette nummeret kan imidlertid gå opptil 461 før  desember i år, med investeringer på R $ 82.5 millioner, finansiert av selskaper med klare tjenester, OI, TIM og VIVO i Rio Grande do Norte. Men full installasjon av 165 nye antenner i Natal, gitt for ved National Telecommunications Agency (Anatel) som en av privilegier for World Cup i 2014, sloss med føderale lover og mens tiden renner ivei så minsker mulighetene for installasjonen av de nye  enhetene og planene blir mindre.

Emanuel Amaral Hoje, sier at bare i Natal, er det 296 mobilmaster installert. Hele nye 165 skulle være nødvendig å overføre 4-G teknologien i hovedstaden.

 

Utvidelsen av antallet antenner, i henhold til Anatel og den nasjonale Union av telefonselskaper og mobilnettet mobil og personlige tjenester (SinditeleBrasil), vil reflektere på forbedring av telefon-systemet som tilbys og den lenge etterlengtede innføringen av teknologi ved Internett-tilkobling gjennom fjerde generasjon-4 g, som nå vanligvis brukes i europeiske land, og i Nord-Amerika. Imidlertid lokalt, i tillegg til den føderal lov og forskrifter, den kommunale lov nr 186/2001 som «regulerer urbane miljø, sanitær og standarder for overføring av antenner installasjon av elektromagnetisk stråling og tilhørende utstyr i territoriet til kommunen», kan bli en lei sinke for innstallasjonen av alle disse nye antennen

Det reises nå flere pekefingere mot en uansvarlig oppføring av enda mere antenner og sender utsyr, uten at man har gått nøye igjennom konsekvensene av dette. Flere miljøer i Natal forlanger nå en edruelig utredning av hele prosjektet, før det bli innstallert noe 4-g etc. i Natal.

Vi får holde tommelene og håpe at de kommer til enighet, ellers blir vi uten 4-g en lang stund til.