Arkiv

BP Choque har arrestert mann anklaget for mord på forretningsmann.

BP Choque politiet (opprørspolitiet) har arrestert en mann for mordet på en forretningsmann

Militærpoliti bataljonen (BPChoque) anholdt på kvelden lørdag (15), mann som er anklaget for mordet på selgeren Ivan Azevedo de Brito, 42 år, siste søndag juni.9,  i Barrio Igapò distriktet. Archana Tiago de Lima, kjent som ‘Håret’, ble funnet av det militære politiet i nærheten av gaten Rua do Motor, bak et turist senter, etter et anonymt tips.

BPChoque opplyser at  Vando Tiago de Lima,  kjent under navnet «håret», ble arrestert pga anklager for mordet på  selgeren Ivan Azevedo og at de hadde vært på utkikk etter ham en lang stund.

Ifølge Queiroz, løytnant ved BPChoque, gikk politiet til området informert av en annonym telefonsamtale og de rykket straks ut og dant morderen der som tipset sa. Han ble helt vill da han så kjøretøyet fra militærpolitiet og han forsøkte desperat å flykte, men ble arrestert og lagt i jern, for deretter å bli kjørt til politistasjonen på vakt i den sørlige delen av hovedstaden, hvor han ble avhørt av en dommer igår, søndag, 16.

Sammen med anklagede så beslaglagla BPChoque en 22 kaliber revolver med  ammunisjon, en liten mengde av marihuana og kokain, en gandola og en en skuddsikker vest.

 

Byens overvåkingskameraer  oppfanget mordet på selgeren på Rua Santa Luzia, på ettermiddagen søndag 9 juni, i bydelen Vila Paraìso.

Han overfalt og plyndret en butikk ved tilfellet av tidspunktet når mordet skjedde og selgeren i butikken som forsøkte å hindre overfallet, døde straks av de dødlige kulene fra anklagede.