Arkiv

Departementet for turisme, legger fram ny undersøkelse.

Departementet for turisme framlegger ny hosting-list over alternativ hosting i vertskommunene for  World Cup 2014.

En undersøkelse gjort av departementet for turisme viser at de besøkende har muligheter for alternativ innkvartering og hosting i mer enn 3,700 feriehus til leie i de 12 vertsbyene.  Totalt så rommer de omtrent 20.000 mennesker.

I tillegg til fast eiendom til leie består listen også av campingplasser, vandrerhjem, moteller og b-kategori innkvarteringssteder. Studien er en del av den føderale regjeringens strategi for å møte den mulige store økningen for daglig innkvartering under mega-hendelser i markedet i Brasil.

Den offisielle portalen for departementet for turisme setter til rådighet via Internett-brukere en rekke alternativer for linker der mant kan få tilgang til flere hosting profiler. E-postadressen er http://hospitalidade.turismo.gov.br/busca.html.

Gjennom link en ovenfor, kan du finne overnattings industrien sine representative organer og oppdelt for vertsbyen av World Cup 2014  NB!. Altså en interessant undersøkelse.

Merk dere denne nett siden.

Media advarer at det kan bli trangt om plassene på hoteller og annen innkvartering under VM-fotball 2014 og OL-2016, så det er nok lurt å være ute i god tid og sjekke flere muligheter, for man kan bli prismesig lurt, selv om myndighetene sier at de vil holde et øye med prisene på alle typer av innkvartering, slik at man unngår spekulasjoner i så måte.