Arkiv

Bussprisene tilbake til R 2,20

Myndighetene feiget ut og bestemte at bussprisene skal settes ned til R 2,20 som før, pga protestmarsjene, bråket og demonstrasjonene fra motstanderene.

Dette i sin tur har fått det til virkelig å murre hos organisasjonen av buss og transportselskaper i hovedstaden og man skal ikke se bort fra at det kan komme en buss-streik eller plutselige rutendringer som vil være ubehagelig for de reisende. Dette blir helt nødvendig sier selskapene, som nå ikke får dekket sine økte utgifter til lønninger, en sterkt forhøyet dieselpris, økte priser på dekk og reservedeler og til slutt og ikke minst; Sikkerheten til sine medarbeidere ute i bussene som ofte i det siste har blitt truet på livet av demonstrantene.

Det skal bli spennende å se hva som nå skjer, for at noe må skje, det er helt sikkert, for den nåværende situasjonen er helt uholdbar for dem som eier bussflåten i Natal.