Arkiv

To menn ble skutt på i Ribeira

To menn skutt på i da Ribeira

To menn ble skutt på i gaten rundt kl. 20:00 og stedet ligger på Rua Frei Miguelinho, i området da Ribeira. De to ofrene, fortsatt ikke navngitt, stod å pratet sammen, da en mann på motorsykkel kom kjørende mot dem og åpnet ild mot de to. Et av ofrene ble skutt i høyre benet og trengte legebehandling for skuddsåret.

Det andre offeret unnslapp etter å ha blitt truffet av mer enn ett skudd og  ifølge vitner kjørt bort svært blodig til fiskernes Hospital, i das Rocas, mindre enn en kilometer fra stedet der overfallet fant sted. Offeret som ble truffet i beinet løp selv opp til forsiden av det tekniske og vitenskapelige politiets Institute (Itep-RN), der en ansatt ved Institutt ga ham førstehjelp.

Politiet er uten spor etter gjerningsmannen, som vanlig?