Arkiv

Regnvær i helgen i Natal

Helgen vil stå i regnet og tordenens tegn.

Rio Grande do Norte, i henhold til prognoser fra Emparn, bør kunne vente seg en helg med regn på tvers av hele staten. Byrået rapporterer at prognosen sier en delvis skyet himmel og regn på øst og nordøst-regionene (kysten) i staten på grunn av ustabilitet grunnet oseanisk opprinnelse og solgangsbris systemet. I de andre regionene i staten, vil himmelen av og til formørkes og med isolert forkomster av nedbør.

Siden i går, er regionen mellom forskjellieg regioner og Natal blitt truffet av regn. Santa Maria, Riachuelo, Caiçara do Rio do Vento, og alle kommunene langs BR-304 posten så har det pøst ned i lange perioder.

National Institute for space forskning-INPE-understreker, på hjemmesiden deres at; «den klimatologiske situasjonen for det store, sentrale området i Brasil, som inkluderer stripen helt øst for den nordøstlige regionen, har lik sannsynlighet for regn i kategorier av normal, men også til over normalt. INPE understreket at begynnelsen av dette kvartalet er den våteste perioden i nordøst skogene i denne sonen.

Så det er bare å ha paraplyene klare folkens. (det er ihvertfall ikke tørke lenger.)