Arkiv

CAERN innbyr til auksjon.

Caern vil ha en auksjon på biler og annet utstyr idag. (24)

Biler, datamaskiner, skrivere, kjøleskap, safer, kopimaskiner og annet utstyr er en del av auksjonen vil bli holdt 24 juni 2013 av vann og avløp selskapet i Rio Grande do Norte (Caern). Auksjonen holdes i lokalene til vannbehandlingsanlegg et i Jiqui-ETA Jiqui. Auksjonen er planlagt å starte 10:00, og starter mandag (24), og de som er interessert kan besøke webområdet for å se tingene som skal auksjoneres bort, i tiden kl. 08:00 til 11:00 og videre til 14:00.

Totalt, er det 86 kjøretøy, lette og tunge, med varierte km.stand og bruk. Alt dette materialet som skal bli auksjonert bort, skyldes at det ikke lenger oppfyller alle kravene til selskapet. Ifølge lederen for Caern, Francisco Cavalcanti , «er kjøretøyene og utstyret ikke lenger egnet til bruk for selskapet, men de kan godt oppfylle andres krav «, forklarer han. Noe er i stykker, mens andre ting er i full stand.

Hvis du vil ha mer informasjon om auksjonen så er dette tilgjengelige på nettsiden til offisielle auksjonarius på adressen www.robertoalexandre.com.br.   Her kan du finne mere nøyaktige opplysninger.