Arkiv

Nettstedet til den lovgivende forsamlingen i RN, er hacket.

Lovgivende forsamlings nettstedet er hacket

Nettsiden til den lovgivende forsamling av Rio Grande do Norte (ALRN) ble hacket, det vil si at noen hadde invadert systemet og endret på hjemmesiden.  På hjemmesiden til nettstedet (http://www.al.rn.gov.br/site/), var det bare et bilde av et medlem av gruppen Anonyme som holder flagget til Brasil med følgende melding: «Dilma, vi vil ikke tolerere dumme handlinger i Deres regjering. Brasilr våknet nå opp og du vil ikke lenger kunne sove i fred. Vi gir oss ikke før vi har kvalitet innenfor helse og utdanning. Eller for ran eller stoppet Brasil «. Avisen Tribuna do Norte, forsøkte å få kontakt med det lovgivende rådet gjennom media, men lyktes ikke føre denne presentasjonen om denne rapporten. Tidlig på ettermiddagen av søndag (23) var ALRN siden fremdeles av  lufta.

PT er av lufta siden i går morges. Det er også fremsatt trusseler om invasjonen av PMDB-siden, som  er det nasjonale sikkerhetssystem og denne er for tiden  «under vedlikehold». Begge områdene har vært mål for hacker-angrep. Angrepene er i denne forbindelse utført oftere siden bevegelser mot å få gratis buss billetter  har pågått i en rekke byer i landet.

Lovene i Brasil er strenge når det gjelder slik virksomhet og de som blir tatt i forbindelser med dette, kan av dommeren vente seg lange fengselstraffer på grunnlag av dommer gitt for oppvigleri, oppfordring til kriminalitet og anarki. Man leker med ilden – for å sitte i et brasiliansk fengsel, er noe helt annet enn et norskt hotell-fengsels opphold. Vi kan ikke engang forestille oss et opphold i et brasse-fengsel. Våre brasse venner har fortalt historier som får det til å gå kaldt nedover ryggen i så måte.