Arkiv

Ung jente funnet død på stranden

Jente er funnet død på stranden.

Politiet melder om at en 13 år gammel jente er funnet død på stranden i går morges midt mellom Aria Pretas og Praia Artistas. Jenta Medeiros da Silva var bare 13 år gammel, men politiet har foreløpig ingen forklaring på hvordan hun døde, em de har arrestert en mistenkt i saken.

Politiet har anmodet om å få utdrag fra overvåkingskameraene i området, for å se igjennom dette materialet og at det muligens finnes video opptak av hendelsen.

 

Ifølge rapporter, så ble jenta Ateh Medeiross kropp funnet blant steinene, ved siden av spissen på Ponta do Morcego. Hun var da naken og med sine hender bundet med en plast-pose og føtter bundet med en BH. Jenta var kneblet og hadde hodeskader, forårsaket av et slag med en stump gjenstand.. Innbyggerne i regionen rapporterte også at hun ofte var å se i dette området på kanten av stranden. Ifølge politiet bodde hun på gaten, i nærheten av Santos Reis.

Ifølge sjefen for etterforskning, Paulo Macedo, er en mann arrestert på mistanke om utført kriminalitet og vil bli avhørt i løpet av dagen.

Politiet bekreftet at den mistenkte, hvis identitet vil bli bevart hemmelig foreløpig, har tidligere hatt befatning med narkotika smugling og voldtektes historier. Den endelige obduksjonen av jenta er fortsatt ikke helt ferdig og da venter man tydligere svar på om hun ble voldtatt i forkant av drapet.

Politiet opplyser at de enda ikke er ferdige med å analysere opptakene fra video overvåkings kameraene og at det der kan ligge ting som kaster et bedre lys over dette stygge drapet?