Arkiv

Natal hotellene blant de billigste i Nord-Øst.

Hoteis.com avslører at Natal er en av de rimeligste i Nord-Øst Brasil.

Portalen Hoteis.com, verdensledende i segmentet på online hosting, avslører gjennom en  undersøkelse; Hotel Price Index (HPI) at Natal faktisk har en av de billigere hotelarias/hotellene i Nord-Øst Brasil.

 

Ifølge undersøkelsen har Recife gjennomsnittlig pris på R $ 312 for en dag. João Pessoa, R $ 280. Maceió presentert i gjennomsnittet på R $ 250. I Natal er prisen i snitt R $ 217 for et døgn. I Salvador er den gjennomsnittlige verdien R $ 215,00.

 

Total, har gruppen som er medlemmer av Hoteis.com Expedia, Inc.  mer enn 200 tusen bolig/rom alternativer, fra tradisjonelle hoteller-leiligheter, til overnattings-opphold med frokost (bed and breakfast) og forblir likevel med full service.

Deter godt at noe er billig i Natal også?