Arkiv

VM-kamper i medisinsk fotballmesterskap arrangeres i Natal.

Natala vil være vert for en litt annen internasjonal hendelse, arrangert  med støtte fra  Natal Convention & Visitors Bureau.  XX av verdens medisinske fotball mesterskap (WMFC), bestående av 20 medisinske team, Verdensmesterskaps-kampen vil bli holdt fra 6 til 12 juli 2014 på stadion;  Estadio Maria Lamas Farache, til vanlig kalt hjemmebanen til fotballklubben ABC.

For direktør-utøvende styreformann George Costa, CVB Natal så dukker slike sportsarrangementer  ganske spontant opp i  media og dette fremmer utleie momentet for denne stadion. En annen viktig faktor er at deltakerne i denne type arrangementer er vanligvis ledsaget av sine familier og dette innebærer en spredning av bildet/momentet for helse og velvære, akkurat hva Natal  trenger, sier han.

Ifølge organiseringen av arrangementet i Brasil, finner man en kaptein på laget som er øyenlege, men og også president for denne  20.nde tilstellningen i rekken, Charles Frederick  (med hovedkontor i São José do Rio Preto/SP) og forventer å motta mellom 20 og 25 delegater og bringe sammen omlag 1.300 mennesker i Natal, inkludert delegasjoner, embetsmenn og slektninger av deltakerne.

I årets,  WMFC 2013, som starter den 29 juni i Budapest i Ungarn, vil president i Kongressen i Brasil gjøre en presentasjon av målet i Brasil og videre fremme en video og promotere pakker med regionale produkter av kultur i Brasil for alle kapteiner av lagene som deltar i konkurransen og som vil bringe sammen representanter fra 15 forskjellige  land.

 

Strategiske tiltak har som mål å oppmuntre til deltakelse av lagene også i neste års Edition i Natal. Ligaen er sponset årlig av verden medisinske fotballforbund. For mer informasjon, besøk: http://www.worldmedicalfootballfederation.com/

Alle slike arrangementer er fint, da de setter solskinnsbyen Natal på verdenskartet.