Arkiv

Kraftig regnvær er til besvær.

Regn åpner krater på avenida João Medeiros Filho.

-trykt skrift økning nedgang skrifter

Det kraftige regnet som falt i førgår kveld (28) åpnet et digert krater på avenida João Medeiro Filho, nær inngangen til Moema Tinôco Avenue, motsatte side av Godeirão i den nordlige delen av Natal. Hullet er ca 7 meter langt og  5 meter bredt og ødela en av filene i gaten og i den forstand at denne fører frem til Newton Navarro broen, så måtte man på toppen av det hele stenge helt for reparasjon.

I morgen rushet  så ble alternativ trafikk omdirigert via andre gater mot Center-Nord-sonen, med filer omgjort til dobbel-fil for denne trafikken.

Hullet kom nok overraskeende på mange som kjørte på arbeid tidlig på morgenen denne lørdag (29). Trafikkorken strakk seg over nesten 20 km. lengde, sier trafikkpolitiet og stemningen i køen var meget amper til tider, pga at man kom for sent på jobben.

 

Ifølge info fra ERCP, ved Omotosho Macedo så var området  fortsatt avsperret i går kveld og det var ingen registrering av ulykker pga dette problemet.