Arkiv

Urolig helg i Natal.

Politiet melder om to drap på lørdag morgen.

Det militære politiet melder om to drap i de første morgen-timene av lørdag 29 Juni. Det første fant sted ved  01:00 tiden, i gaten Rua Rio Madeira i industri-parken i Parnamirim. En ung mann som er identifisert som Franklin Rodrigues Duarte, 19, ble angrepet og skutt med et skytevåpen.

Offeret var på vei tilbake hjem etter en juni-fest, med to andre personer, når de ble stoppet av to tenåringer, tilsynelatende rundt 16 års alder og disse forsøkte å rane de tre som satte seg til motverge, noe som førte til at 16 åringene åpnet ild og såret en av de tre alvorlig, før de stakk av. Politiet kom raskt til stedet og fikk brakt den sårede til sykehuset Mahavis, hvor han døde noe senere av skadene sine.

Senere på Avenida Capitão Gouveia, i området Lagoa Seca, så ble en uidentifisert mann drept av et skudd i en bar i området. Offeret var ute og feiret sammen med noen venner da en motorsyklist med svart hjelm og visir kom inn og skøt offeret rett ned og han døde på stedet, så stakk motorsyklisten av i stor fart.  Drapet skjedde i 02:30 tiden på natten/morgenen.  Sjokkerte venner sier at de stiller seg helt uforstående til motivet for drapet og det samme sier politiet som ikke har noen vesentlige spor i saken.

Moralen her må være den samme som alltid; Pass dere for motorsyklister med svart hjelm og sotet/mørkt visir!