Arkiv

Natal mottar turist-operatører fra Colombia

Natal mottar turist-operatører fra Colombia denne uken

Til Natal kommer det idag morgen (2) en komité fra Famtour Discover Brasil, fra Brasils ambassade i Colombia. Disse er turist-operatører fra Bogotá, spesialisert på markedsføring av turistdestinasjoner for brasilianere. Initiativet er gjort av Embratur, etter en prospektering av arbeidet til Emprotur.

«I Colombia er Brasil mest kjent med hovedsakelig; Rio de Janeiro Sao Paulo og Foz do Iguaçu. Brasilianske nordøst er fortsatt temmelig ukjent, sa»Pacheco.

Presidenten i Emprotur ber oss huske at i dag har vi et colombiansk flyselskap (Avianca) som flyr direkte fra Bogota til Brasília og derfra videre får en enkel og rask tilgang til hele nordøst området.

Vi her i Natal bukker og takker for interessen, men ønsker oss også samtidig flere «gringos» fra Europa og Europa! – please!