Arkiv

Turisme sektoren øker mye i Nord-Øst

Undersøkelsen avslører økende vekst av turisme i NordØst

 

Nordøst er den brasilianske regionen, som i 2012 hadde den største utvidelsen i turisme-relaterte aktiviteter. Trenden ble observert mellom bransjens mest innflytelsesrike entreprenører, den årlige undersøkelsen av den økonomiske situasjonen for turisme (Pacet) av departementet for turisme respondentene.

Handel markedet var hva som stod for mest økning blant de nordøstlige byene. Dette skyldes spesielt økt antall turister og etterspørselen etter innenlandske varer.

Blant turoperatører, av de 51% som har oppdaget en økning i etterspørselen etter noen region eller nasjonalt reisemål, er plassert i  81% av de nordøstlige byer. Av de ni sektorene som er blitt undersøkt i rapporten, registrert man tre med vekst i nordøst.

Byene i nordøst var fortsatt registrert, selv med 91% av arrangørene av messer som mål i denne markedsekspansjonen. Høydepunktene var høyest i Recife og Fortaleza, som synes å øke sin business turisme.

Arrangørene av hendelser, på en annen tråd utført av Pacet, spillte også veksten i etterspørselen etter kongresser og konferanse-muligheter  utenfor Rio-São Paulo området og Nordøst ble utpekt av 52% av gründere for dette markedet med hensyn til utvidelse.

Den niende utgaven av Pacet, utført av Getúlio Vargas Foundation (FGV), viser ni ledere og segmenter av reiselivsbedrifter i 2012 med en brutto omsetning på R 57,6 milliarder og generert 115 tusen jobber.

 

Segmentene kartlagt var reisebyråer, bilutleie, losji, turoperatører, aktivitetsleverandører, arrangører av messer, lufttransport, veitransport og annet innenfor bransjen turisme.