Arkiv

Det går fremover på Ponta Negra.

Arbeidet med å reparere strandpromenaden og stranden Ponta Negra går fremover.

Det kommunale arbeidet med infrastrukturen på Ponta Negra  (Semopi), går fremover og man rapporterer nå 40% av arbeidet er fullført og hvis arbeidet går knirkefritt videre fremover så regner man med at arbeidet kan bli fullført innen slutten av oktober måned. I denne første fasen av prosjektet ble det investert litt over R $ 4,739,000.00 (fire millioner og syv hundre og tretti – ni tusen reais) for en komplett beskyttelse av 2.000 meter av Ponta Negra-stranden. Selv i denne første fasen, vil en annen fase med R $ 1.2 millioner (en komma to millioner reais) brukes for en renovering av strandpromenaden.

Befolkningen i Natal har store forventninger til denne renoveringen og alle går og gleder seg til at dette arbeidet er overstått før turistsesongen setter inn i okt/nov. Det er et inderlig håp om at Natal igjen kan skryte av en av landets mest fine strender og strandpromenade og vil trekke nye turister til hovedstaden.

123553