Arkiv

Arbeidet på Ponta Negra blir ikke forstyrret av alt regnet.

 

Selv med mye regn i det siste og at man har lært seg å dra nytte av lavvannet, så går restaurering av strandpromenaden fremover som planlagt. Minst 40% av arbeidet er allerede fullført av Collier, det samme selskapet som gjennomførte en restaurering av  Olinda og Boa Viagem-stranden, i Recife (PE).  Den kommunale sekretær for å utføre arbeid med infrastruktur, Tomaz Pereira de Araújo  i NETO understreket at man håper å se slutten på denne arbeidsoppgaven i oktober måned med stensettingen og arbeidet med selve strandområdet.

Restaurering av Ponta Negra er anslått til en total kostnad på R $ 4,739 millioner for beskyttelse langs en 2 km. mot havet. Når dette er ferdig begynner selve arbeidet med å restaurere selve strandpromenaden og gaten Avenida Erivan Franca. I første skritt vil det bli investert ca R $ 1,2 millioner som er plasseringen av steinene på stranden, mens resten av funksjonene vil bli brukt i restaureringen på selve strandpromenaden.

Tomaz Neto sa at til tross for at det har regnet mye av juni, så har dette ikke hindret arbeidet så mye på selve stranden fordi sandstrandens materialet ikke var alt for løst. Ifølge ham, vil man innen utgangen av juli  starte re-composition på strandpromenaden med mer sikkerhet.

 

Han sa at de nå hadde lært seg å jobbe sammen med lavvannet langs strandstripen og i går, var arbeiderne allerede på arbeidstedet allerede  kl 04:30. Man jobber nå intenst for at Natal igjen kan smykke seg med en av Brasil sine flotteste strender.

123583