Arkiv

Helsevesenet i Panamirim valgte streik.

E-trykt skrift økning nedgang skrifter

Arbeidere i Helsevesenet i Parnamirim gikk til streik i går. Ifølge unionen for  helse-arbeidere (Sindsaúde/RN), har arbeidere suspendert ting som operasjoner, vaksinasjoner og polikliniske tjenester. Etter forhandlinger som ble holdt mellom ArbeiderUnion og rådhuset, har arbeiderene nå valgt streiken. Kravene fra arbeiderene  bestod av;  planlegging av jobber og lønn, økte bonuser og ny ansettelser,  i tillegg til bedre arbeidsforhold.

I forhandlinger som er rapporterte av assisterende utenriksminister helse, Antônio Brito, sier at hvis arbeiderene velger å strike, så vil dette måtte kunne skje fra onsdag. Imidlertid har arbeiderene i  forslaget lagt inn en oppsjon om ytterligere forhandlinger om ledelsen vil signalisere dette.

Ifølge Antonio Brito , er hensikten til arbeiderene  å lamme viktige tjenester som Neonatal ICU og  obstetrisk service. Av denne grunn ber byens justisminister sitt kontor om at et minimum av viktige tjenester blir opprettholdt, fordi dette rammer en uskyldig 3de part meget hardt.