Arkiv

Politiet har identifisert morderen av hjemløs.

Mordmistenkt er identifisert av politiet

Civil politiet brukte kamerabilder fra et sikkerhetskamera på en bensinstasjon for å identifisere den mistenkte som satt fyr og drepe de hjemløse Denilson Gascon  tidligere denne måneden. Ifølge opplysninger utgitt av pressekontoret for politiet, er den ansvarlige for kriminaliteten en en annen hjemløse,  identifisert under kallenavnet «Bulldog», men som er fortsatt på frifot.

To vitner hørte/så og pekte «Bulldogs» som å være gjerningsmannen. Denilson sov på fortauet langs avenida Roberto Freire, i nærheten av Ponta Negra-sentrum, da forbrytelsen oppstod. Laget fra den 10de.  politistasjonen rapporterte at interne overvåkings kameraer på bensinstasjonen ved siden av området, fanget opp og  identifiserte den mistenkt da han kjøpte en kanne med bensin rett før udåden fant sted og kannen ble funnet tom på åstedet kort tid etter.

Den hjemløse overlevde ikke de store brannskadene han fikk på omtrent 80% av kroppen og døde sist fredag. Siden dagen av ugjerningen har politiet jobbet intenst med denne meget alvorlige saken.

Politiet er takknemmelige for alle videre spor i saken med eventuell informasjon, gjerne annonym og bes kontakte dem via hotline telefon  nummer 3232-2280 eller ved nødnummer 181.