Arkiv

NB! Vær høflig i Natal.

Daglig liv!

Vi har fått stadig spørsmål om ting&tang man bør merke seg når man er på besøk, eller har besøk og vi gjentar fra tidligere to viktige momenter som det er verd å legge seg på minnet;

1. Når du er på besøk i gammel/eldre bebyggelse og må en tur på toalettet, så etter en beholder ved siden av toalettet. (er det ingen beholder der, så er det nok ok med toalett papir i do-skåla.) Denne beholderen er ikke bare til bruk for brukte dame-bind etc., men her skal du også legge alt toalettpapiret du har brukt under ærendet ditt  og ikke i toalett-skålen.  Dette virker noe dumt på en bortskjemt skandinav, men grunnen er enkel; dimensjonen på avløpene i gammel bebyggelse er absolutt ikke beregnet for å motta toalett-papir.  Kaster du likevel papiret i toalettet, så kan det hende at du forårsaker en forstoppelse i systemet, noe som vil koste vertskapet store penger (som de ofte ikke har) for å få åpnet igjen!

2. Når du har brasser på besøk og de står som limt fast ved utgangsdøren og ikke viser tegn til å ta i dørhåndtaket, selv etter de siste klemmene og høflighets-frasene, så er forklaringen enkel >>>>> de venter bare på at dere skal åpne utgangs-døren for dem, for hvis de må åpne den selv, betyr en fæl overtro at de aldri vil kunne komme på besøk til dere noe mer – og det vil de jo?

Så husk og høflig åpne utgangsdøren for gjestene dine når de forlater dere!  NB!