Arkiv

PM fakket en kvartett med banditter etter et bensinstasjon-ran.

En gjeng er blitt arrestert etter et bensinstasjon ran.

Overfallet ble utført av en gjeng røvere på en bensinstasjon i Vera Cruz, 37 km fra Natal, men de kriminelle endte til slutt opp frustrerte da de ble arrestert av PM et par timer senere.. I de tidlige morgen-timene igår lørdag (13), ble fire banditter arrestert av military police et par timer etter forbrytelsen. Alle har ble identifisert og blant de arrestere, finner man en tenåring på 16 år.

To gjenger ble arrestert i perioden og videresendt til CDP Pirangi. (fengsel)

I de første tidlige timene av lørdag begikk de fire kriminelle, to menn, en kvinne og en tenåring, et ran mot  en bensinstasjon i Vera Cruz og de truet betjeningen med to revolvere, bensinstasjonen hadde heldigvis ingen kunder når overfallet fant sted. Stasjons innehaveren ble tvunget med revolver mot hodet til å åpne kassen og gi fra seg alle pengene i den, samt et overvåkingskametra-cassette + en LCD TV. Deretter flyktet hele gjengen avsted i retning av Monte Alegre.

Etter at PM fort kom på sporet av bandittene, ble de hurtig lokalisert og man arresterte Lucius Ramalho Nunes, Ricardo Paulo da Silva, Balbina Soares de Freitas og en tenåringsjente. Alle ble sendt til politi-stasjonen som hadde vakt  i den sørlige delen av Natal, hvor de ble midlertidig forhørt og satt i varetekt arresten, inntil de kunne bli sendt videre til henholdsvis  Pirangi og Parnamirim for å vente å bli fremstillt for en dommer.. Tenåringen, som var med, er enda ikke klarlagt helt hvor hun hører hjemme.

Macaíba

I tillegg til arrestasjonen av røvere i Vera Cruz arrestert det militær politiet også tre personer, i Macaiba, for besittelse av en stjålet motorsykkel og to 38 caliber revolvere som også var  meldt stjålet.

Politiet identifiserte tre som Ramon Iury Brás, Felipe da Silva og Kyle Washington Thomas. Alle ble tatt i Sør-sonen og deretter overført til varetekt i  CDP Pirangi.

Det er bra å se at politiet får det til av og til og vi applauderer alltid et godt stykke politiarbeid, her oppe på gjerdet!