Arkiv

Væpnet ran på Internett cafe, rett foran overvåkingskamera.

Sikkerhets kameraer viste et ran på fersken i Panamirim.

I før-går kveld (12), stormet væpnet kriminelle inn i en Internett-kafé Nova Parnamirim, ved siden av bakeriet Ki-Pão Seridó. Hele stuntet varte i mindre enn tre minutter og banditten tok eiendeler fra lager og de ansatte, i tillegg til andre produkter som godterier etc. Ingen har blitt arrestert etter overfallet, men politiet har gode video opptak av det som skjedde.

Ifølge en av ofrene, som vil være annonym, så skjedde overfallet rundt kl. 21:00 og overrasket alle som var på stedet. Når overfallet skjedde var det fem kunder inne i Internett-cafèn, i tillegg til de ansatte.En banditt kom først  først kom til stedet og lot som om han var interresert i noen produkter som var utstillt, men etter mindre enn 30 sekunder inne i butikken annonserte han overfallet med «Dette er et ran!».

 

Ifølge rapporter gitt av ofrene, så beordret bandittene alle som satt foran datamaskinene, til å forbli sittende og deretter forsøkte de å dekke ansiktene med sin egen jakke. Mens de samlet sammen private  eiendeler fra de butikkansatte (mobil,klokker,smykker,lommebøker) og hadde hele tiden revolveren pekende nedover.

 

Etter å ha samlet inn alt de kunne, forlot bandittene, en hadde en hjelm på seg og forlot butikken stille. Politiet kom til stede alt for sent til å kunne arrestere noen, men fikk med seg et meget intressant video-opptak.