Arkiv

Urbaniseringen og oppgraderingen av strandsonene til Natal er vedtatt.

Urbanisering/morderniseringen av utkantene/strandsonene rundt Natal, starter i September.

Sekretær for turisme, Fernando Bezerril, signert denne morgenen, forslaget for arbeidet om tilbakeføring og  restrukturering av havnen langs den urbane strekning av Areia Preta/Praia do Forte og til  Praia de Ponta Negra, til en samlet verdi på R $.14,636,160.

Dette gjelder Adriano Abreu sitt prosjektto for en utvidelse langs  strandpromenadene og sykkel stier og andre tilleggsprosjekter langs denne urbane strekningen

Ordfører Carlos Eduardo presenterte prosjektet, under seremonien holdt på Palácio Felipe Camarão, under nærvær av alle impliserte myndigheter, samt, forretningsmenn innen turistnæringens ulike segmenter. Presentasjonen var detaljert og godt forklart gjeldene prosjektet.

Ifølge prosjektleder, Daniel Marino, er arbeidet er et partnerskap mellom Municipal Sekretær for turisme og økonomisk utvikling (Seturde) og kommunale offentlige arbeider og infrastruktur (SEMOPI) med ressurser fra den føderale regjeringen. «Arbeidet er en del av en rekke Christmas ansvar som sentrum for 2014-VM, i sammenheng med handlingene til offentlige turist infrastruktur tilstrekkelighet, dekket av segmentet av Tourism departementet for turisme, sier Daniel.

Ifølge utgivelsen av Official Gazette avisen (de fødreale myndighetens offisielle talerør) den 5 juli, vil budgivnings-runden vare i 21 dager i august og alle potensielle budgivere som kan komme i betrakting, er invitert til å delta i denne. Selve arbeidet etter budrunden er fastlagt til å starte i September – med ferdigstillelse i mai 2014 om alt går etter planen.         Ja, det var det da!!!

 

Arbeider i den urban korridoren av hovedstaden inkluderer restrukturering og tilpasning av spaserveier for publikum (strandpromenader), bygging av sykkelstier, utskifting av lysarmaturer, asfaltering eller mosaikk belegging, reform av de allerede tilgjengelig kiosker, urbanisering, beplantning og landskapsarbeid, i tillegg til installasjon av offentlige toaletter (endelig!) og andre kommunale fasiliteter!

Vi her på gjerdet gleder oss storartet for slike gode opplysninger!

124274