Arkiv

Mann døde av knivstikking i Parnamirim

Mann dør i Parnamirim etter å ha blitt kniv-stukket i ryggen

En mann døde i morgenen søndag (21) etter å ha blitt alvorlig skadet av knivstikk i ryggen. Dette skjedde  i nærheten av Monte Castelo, i byen Parnamirim. Han ble funnet på populære  gaten Rua Mar da Galiléia og var fortsatt i live, men døde senere på stedet under behandlingen fra ambulansepersonellet. fra SAMU.

Mannen har blitt tatt med til det tekniske og vitenskapelige politiets Institute av Rio Grande do Norte (ITEP), hvor kroppen skal obduseres, før den frigis til familien. Han er ennå ikke identifisert og synes å være ca 30 år.

Ifølge politiet er dette det sjette drap begått i det metropolitiske området Natal i det siste døgnet.

Enda et tilfelle av mord og skyting fant sted i Macaiba, der en  12-Årig tenåring, identifisert som Wallace da Silva, døde i går etter å ha blitt henrettet med skytevåpen på åpen gate i Rua Adelson de Souza Martins.

Politiet mistenker at sjalusi, eller narkotika er innvolvert i udåden, men har foreløpig ingen spor å gå etter. For ingen som var i gaten «har sett noe som helst» som vanlig.