Arkiv

Politiets arbeidslogg.

Mens vi er inne i den kriminelle sonen, så kan vi jo ta med noe av det som politiet bedrev i helgen;

Ifølge general-sjefen for PM, oberst Francisco Araújo, så er tre voksne og en tenåring på 15 år blitt satt i  arresten etter demonstrasjonstoget på fredag. Tre av voksne har blitt tatt for plyndring og tyverier mens en og to andre kastet stein og knuste ruter i en butikk og stjal varer inne i butikken og derfor ble arrest på fersk gjerning. Tenåringen ble anholdt mens han holdt på med å peke mot politi-helikopteret med en kraftig grønn laser og som kunne fort ha forårsaket en ulykke, sa obersten.

Han sier at de holder på å gå igjennom video og bilde stoff fra overvåkingskameraer, for å kunne identifisere pøbel og hooligans som bare deltok i protest marsjen for å kunne drive med vanspiket vandalisme og sivil ulydighet.

Organisasjonene som organiserte protestmarsjen stiller seg 100% bak politiets anstrengelser for å identifisere og å finne frem til disse pøblene som ødelegger en fredelig demonstrasjons marsj og bryter lover og regler for å kunne ødelegge både privat og offentlig eiendom. Disse bør tas og stilles for retten og bli satt økonomisk ansvarlig for sine handlinger.