Arkiv

Vann Amnesti fra CAERN.

De som skylder penger til vannverket CAERN, får nå en gylden sjanse til å gjøre opp for seg, da de i de nærmeste dagene skal kjøre en kampanje for at som skylder penger til CAERN kan kontakte dem og få en mulighet til å oppnå helt opp til 50% rabatt på beløpet de skylder. Vannverket sier at de som etter ligning har en svak inntekt er de samme som vil få de største avslagene pga en sosial profil på ordningen. De sier videre at dette ikke vil få noen innvirkning på de øvrige betalende kundene sine regninger/priser, tvert imot så vil slike rabatterte innbetalinger bidra til at alle kan få nyte godt av vannverkets tjenester til rimeligst mulige priser.

Så, om du har ubetalte vann og avløps regninger – kontakt CAERN snarest og få til en avtale med dem, for her er det penger å spare.