Arkiv

Bil i full fyr ved Praia Shopping.

 

Bil-brann på avenida Engenheiro Roberto Freire.

En bil brann oppstod sent på ettermiddagen på mandag (22) på avenida Engenheiro Roberto Freire, i nærheten av Praia Shopping. Ifølge brannvesenet så startet brannen rundt 16:50  i en bil av typen Fiat Palio Weekend, drevet med naturgass og ikke bensin.

 

Brannvesenet kom fort  til stedet i to biler for å få kontrol over brannen. Alt etter at eieren, Adelia Costa, at hun hørte en merkelig lyd i bilen som når noe ikke fungerte mer og så ba hun folk komme seg ut av bilen. Ifølge henne, så spredte  brannen seg raskt pga av at man ikke fikk åpnet panseret på bilen. Ingen ble skadet.

 

Brannvesenet data viser at, mellom januar og April i år var det meldt brann i  i 33 biler, det meste personbiler, som representerer her var 24 tilfeller. Fenrik Truc Couceiro,  sier at antallet viser mangel på løpende vedlikehold eller dårlig service gjort på biler. Han også trakk oppmerksomhet til tilstedeværelsen av ABC type brannslukkingsapparater, som går på tre klasser av branner og som kreves siden 2005 til å være i bilen.