Arkiv

Kvinne døde av bil-påkjørsel

Kvinne dør i bilulykke på BR 101

En ulykke på BR-101, ved João Pessoa/Natal, endte tragisk med døden. En bil av merket Peugeot fra Recife på reise til hovedstaden i RN, kjørte på Iracema  Fernandes da Cruz, 62 år, rundt kl 14:00 ved km 137, nær byen Arêz.

I henhold til føderale motorveie politiet (PRF) (UP), prøvde Iracema og annen dame å krysse veien når bilen passerte området. Føreren forsøkte å unngå en påkjørsel, men mistet da kontrollen over kjøretøyet og traff offeret med fronten på bilen. Til tross for skader, så hadde sjåføren og hans kjæreste blitt påført bare mindre skader.

Men stakkars  Iracema de døde på stedet. Hun var pensjonert, og bodde i samfunnet, i kommunen Canguaretama .

PRF sier i en uttalelse at man skal være særdeles aktpågiven når man vil krysse en slik trafikkert vei som BR-101. hvor trafikken holder stor fart hele tiden.