Arkiv

Mistenkt for mordet på Clara Rubianny, arrestert i BA.

Mistenkt for Rubianny drapet er blitt pågrepet i BA

Den mistenkte for drapet på Clara Rubianny Ferreira, 26 år, som ble funnet død i en leilighet ved Ponta Negra-stranden, i Natal, ble pågrepet tirsdag kveld (23). Arrestasjonen ble gjort av føderale motorvei politiet PRF (UP)ved Km 830 på BR-116, i byen Vitória da Conquista, Bahia.

 

Ifølge PRF fant pågripelsen sted etter anmodning av Civil politiet av Rio Grande do Norte som visste hvor  Eugene Becegato Jr, 36 år gammel, født i Ribeirão Preto, São Paulo, befant seg.  Informasjonen var at den mistenkte for mordet på drapet av den kvinnen, hadde gått på en buss i Natal som skulle til en destinasjon sør-øst i landet.

 

Representanten Odilon Theodosius, sjef for  politistasjonen i Stor-Natal (Dpgran) ba om støtte fra PRF til å sende ut forsterkninger for å fange den jagede. Arrestasjonen ble gjennomført på en buss som gikk til Belo Horizonte. Mistenkte reiste uten noen bagasje og reagerte med likegyldighet til arrestasjonen.

Saken

Kvinnen som ble identifisert som Clara Rubianny Ferreira ble funnet død rullet inn i ark og plastposer i en leilighet som eies av den tiltalte. Naboer klaget over stank og politiet ble kontaktet. Husundersøkelsen fant sted på mandag (22) på stedet og under obduksjonen så avslørte politiet narkotikabruk. En undersøkelse indikere at offeret hadde fortært narkotika før hun døde.

Den arresterte blir nå ført tilbake til Natal for å møte dommere og rettsaken her.