Arkiv

SivilPolitiet beslaglegger 130 kg. Marihuana i Parnamirim.

Første politistasjonen i Parnarmirim, i samarbeid med narkotika skvadronen ved politistasjonene i (DRE) av Paraíba, har beslaglagt ca 134 kg. av marihuana i går morges (24), i Parnamirim, i Stor-Natal. Stoffet var pakket i 98 pakninger med en verdi på omtrent 162.000 reals. Stoffet ble funnet i et leid skur i gaten  Rua Feliciano Martins, nr. 418, i nærheten av Monte Castelo.

Ifølge representanten Ronaldo Gomes fant handlingen sted etter et tips til  CivilPolitiet. «Beslaget av av dette materialet ble gjort etter en av politiets narkotika-undersøkelser i Paraíba som opplyste om at narkotikaen ligger her hos oss i Parnamirim og vi rykket derfor ut og samlet sammen alt sammen, sier han til media.

Representanten fra Paraíba, Allan Murilo Terruel, sjef for DRE der, ledet politiets operasjonen,og forklarte at handlingen skjedde pga et beslag av 24 pakker av marihuana, som skjedde tirsdag kveld (23). Da ble en tenåring på 17 år arrestert ved ankomsten til buss-Terminalen i João Pessoa, i nabolaget til Varadouro. Dette skjedde etter en spaning forut for arrestasjonen på bussterminalen.

Etter beslag av Civil-politiet i Paraíba fulgte man sporet tilbake til Rio Grande Norte, der man  med støtte fra avdelingen av forskning og kampen mot organisert kriminalitet (Deicor) og deres team av 1ste distriktets politistasjonen for Parnamirim, klarte å ta mer 134 kg. med marihuana.

 

Ifølge representanten i Parnamirim, har man allerede  identifisert de ansvarlige for å ha leid skuret der narkotikaen befant seg. Disse vil bli arrestert så fort politiet får kloa i dem

 

Delegatene til DEICOR sier at de nå følger ytterligere et intressant spor/tips fra lokalbefolkningen.