Arkiv

Natal sitt Karibien på søndag.

Husk at blomsterutstillingen; Natal`s Karibien går av stabelen denne søndagen førstkommende. (i morgen)

Via Costeira er et perfekt sted, pga sin beliggenhet mellom havet og Dunas miljøet.

Så etter flere utsettelser på grunn av alt regnet i det siste, så kan endelig blomster utstillingen  «Natal`s blomster svar på Karibien» gå av stabelen.   Utstillingen er organisert av (Emanuelle Hotel Barreto og Vila Mar), og har støtte fra alle de store enhetene for turisme Brasil og 28 juli er altså datoen.

Målet med utstillingen er varsel om behovet for større investeringer innenfor turisme i Rio Grande do Norte, som i hvert fall blir utførlig presentert i Rede Globo programmet og blir distribuert ut til verden, med vakre bilder gjennom romanen «Blomster fra Caribbean».

 

Midtpunktet for utstillingen som åpner 16:00, vil ligge i Natal Convention Center, hvor parkeringen er gratis. Arrangementet  bygger på Kystprosjektet Viva, som stenger den viktigste veien Via Costeira Avenue på søndag ettermiddag for en rekke fritidsaktiviteter der.

 

Andre attraksjoner som er planlagt etter søndagensturen, er for eksempel dansetimer, klatrevegger og det populære bandet Quarteto Linha de Natal, som nylig ble plassert på tredje plass på Expo Samba Brasil, av Rede Globo.

Så her blir det mye fint å se på og mye moro – vel møtt!

56861