Arkiv

NB! Legg merke til endringer i trafikk bildet i Natal.

NB! Legg merke til endringer i trafikkmønsteret i Natal.

For de neste 20 dagene fra og med sist lørdag, 27, bør bil-førerene som kjører mot den dydlige sonen i Natal, merke seg innskrenkinger  av BR-101, unngå strekningen fra bygningen Edifício Jacumã og videre. Transitt gjennom de viktigste rutene av BR-101 må prioriteres. Dette skyldes at vann og avløp selskapet Rio Grande do Norte (CAERN), vil måtte utføre viktig arbeid på  sanitære kloakker og utføre en ekspansjon og legge nye  rør i Candelaria og området rundt. I går morges så ble flyten flyten av biler mellom gatene Ataulfo Alves (siden av platået) til Avenidas Brancas Dunas  Boulevard (ved siden av Natal Shopping Center).

John Mary Alves fra Placas, sier at trafikklys blir installert om morgenen denne lørdag (27). Forbudet gjelder frem til 16/8 .

Ifølge lederen for transitt innen den  kommunale tjenesten Urban mobility (Semob),  bør bussene som overføres til omkjøringer, følge skiltingen nøye og følge filen som anvist av trafikk seksjonen, for  å unngå overbelastning/køer. På høyden av platået, vil busser ta til høyre og følge rua Frei Henrique de Coimbra, i som vil gå mot Avenidad Brancas Dunas Boulevard. Dette blir gjort, for å  doble kapasiteten til høyre på bulevarden og vil forlate på BR-101 ved siden av Natal Shopping. Buss Stoppet  foran Natal Shopping blir midlertidig overført til bussholdeplass foran Carrefour i den gamle overførings stasjonen.

I går morges, mens skilting og forbud av veiene ble montert, så strømmet trafikken uten oppstyr. I tillegg til den marginale delen av BR-101  hadde gatene i området som gikk mot BR-101 marginale deler, fått sine avkjøring og påkjøringsramper sperret. All tilgang må nå gjøres via Candelaria området. Semob bemerket at bilistene burde unnvike det innsnevrede området på BR-101 under hele perioden hvis du vil unnvike køer og treg trafikk i rushtiden. De gGjenværende strekninger av motorveien vil ikke ha noen forbud over de neste 20 dagene. Prediksjon for en fullføring av arbeidet er dagen August 16.

124857