Arkiv

Skyting dreper to ungdommer i Macaiba.

Skyting dreper to unge mennesker i Macaíba messe.

En skuddveksling på messen Encyclopedia of Brasil endte med døden  for to ungdommer tidlig på ettermiddagen på lørdag (27). Ifølge informasjon fra politiaspirant Silva Júnior,  fra 11 bataljon av militærpolitiet.  Kriminalitet fant sted  skjedde rundt kl 13:00 på sist lørdag, da en uidentifisert mann helt uten grunn åpnet ild mot fire personer og drepte to av dem og  såret to personer.

«Ifølge informasjonen som er innsamlet fra vitner i området så gikk morderen rett bort til en mann da han ankom åstedet som antagelig var målet til morderen og i alt oppstyret som oppstod under skytingen, så ble også tre andre truffet av skuddene, sier politiet.

I tillegg til de to unge mennene på 18 år som ble skutt ned, så måtte to andre personer sendes til sykhuset i regionale Parnamirim-haster mottak med alvorlige skuddskader.

Med skudd og full forvirringpå messe området som ble arrangert i nærheten av det kommunale offentlige markedet, sier politiet at det ble et fullstendig kaos etter sammenstøtet.  Politiet fortsatt har ikke identiteten til ofrene og ikketil morderen, som stakk av i forvirringen. DP-macaíba etterforsker nå mord saken.