Arkiv

Bussrute 38 ranet ved Planalto.

Bussrute 38 er ranet ved Planalto området.

En buss fra selskapet 9335 Santa Maria, som kjører linje 38, ble ranet idag kl. 05:40 i dag,på Miramangue Avenue, i nærheten av Planalto, nær endestasjonen til linje 24. En mann på omlag 20 til 25 år og iført shorts og T-skjorte, hoppet opp fra setet sitt inne i bussen med en lang kniv og ranet alle passasjerene + pengevesken (inneholdt ca. 20 reals)

Ifølge bussjåføren, Afrânio da Silva Lima, var det under overfallet åtte passasjerer med i bussen inne i bilen, men banditt var av iskald og forlangte at alle de åtte leverte fra seg sine verdisaker, men ingen ville gjøre dette. «Han ba meg om å holde den konstant hastigheten på bussen for ikke å heve mistanke, og truet med å stikke kniven i meg hvis jeg ikke gjorde som han sa.. Etter å plukke opp pengene tvang tyven bussen til å stoppe og siden har ingen sett ham. Han har ennå ikke var pågrepet og politiet er uten spor i saken som vanlig!