Arkiv

Det sivile politiet går til streik.

De ansate hos Civil politiet bestemmer seg å gå til streik.

De ansatte ved det Civile politiet bestemte seg for å gå til streik på ubestemt tid. Vedtaket ble gjort i huset som holdt et møte til langt på natt mandag (5) i hovedkvarteret til arbeider-unionen av politifolk og offentlige sikkerhets tjenere i RN (Sinpol-RN). Arbeidere paraliserer alle aktiviteter allerede fra i dag.

Kravene ved streiken er mange: utnevnelsen av gazetted, endring i tidsplanen, modernisering av politiets posisjoner og planer for en distribusjon av unike karriere muligheter, i tillegg til godkjenning av Vedtektene for Institutt for vitenskapelig og teknisk politiet Rio Grande do Norte (ITEP).

Streiken ble enstemmig vedtatt etter et langt møte i hovedkvarteret til kategorien SinpolA og man besluttet til slutt å gå til streik etter dette endelige møte i hovedkvarteret til Sinpol. Myndighetene har fått god tid på seg til å etterkomme kravene til de streikende og nå var tålmodigheten slutt.

De mange møtene i det siste vedrørende denne streike trusselen, har overhode ikke gitt noen resultater og myndighetenes taktikk har tydeligvis kun bestått i en kalkulert uthaling og å skyve hele problemet foran seg?

Det civile politiet erfarer store problemer pga alt for få ansatte, dårlig gammelt utstyr (man må ofte dele på en datamaskin mellom flere avdelinger.) og en skrikende mangel på midler til etterforskning. Store hauger med saker som venter på å bli etterforsket, tårner seg opp på pultene til de ansatte. En streik hos politiet var en situasjon som vi absolutt ikke ønsket oss, med tanke på alle buss-ran og annen kriminalitet som finner sted i hovestaden og dens omegn?

Vi som sitter her på gjerdet og studerer all elendigheten på avstand, begynner faktisk å lure på om man makter å ta itu med dette digre problemet på alvor?

Vi gremmes i alla fulla fall noe fælt!!!